Bouwbedrijf - De Aster

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Bouwbedrijf

Hoveniersbedrijf
Energiebesparende maatregelen

Door energie te  besparen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want  energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis  erg comfortabel én gezonder, want energiebesparende maatregelen, zoals het  aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden.

In  de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename  temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook  nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat  uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog  vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan  leiden.

Bent u bang dat het nemen van maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat  is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen. Denk aan  het aanbrengen van dubbel glas, of spouwmuurisolatie.
Voor de uitvoering kunt  u terecht bij De Aster. Wij zijn gespecialiseerd in energiebesparing in woningen  en kunnen het energiebesparingstraject van begin tot eind begeleiden. Tevens  kunt u via ons een energie label verkrijgen, zodat direct duidelijk is wat de status is van uw huidige woning. Indien nodig adviseren wij u graag over een  financiering. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk.

 
Hoveniers en bouwbedrijf De Aster
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu