Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Bouwbedrijf met vakspecialisten

Vakkennis & betrouwbaar

Met ons team vaklieden staan wij voor doelgerichtheid, creativiteit, eerlijkheid en kwaliteit. Dit betekent dat je altijd vooraf informatie ontvangt over de mogelijkheden, kosten, werkwijze en realisatie van het bouwproject. De Aster denkt gedurende het hele project met jou en de architect mee. Bij ons geen verrassingen achteraf.

Voorafgaand aan de opdracht ontvang je altijd een open calculatie waar alle posten overzichtelijk zijn gespecificeerd. Volgens ons is het vanzelfsprekend dat wij vakbekwaam werken op basis van de normen van vandaag en met duurzame materialen en modern materieel. 

  • Persoonlijk
  • Eerlijk advies
  • Nazorg op maat

Tel: (0174) 220058

Nieuwbouw

Jouw nieuwe droomwoning is getekend door een architect en je bent opzoek naar een aannemer. Onze vakmensen helpen jou graag bij de realisatie van jouw nieuwbouwwoning. Wij zijn een betrokken partner waar je altijd op kunt rekenen. 

Uitbouw

De oplossing als je niet wilt verhuizen, maar wel meer woonoppervlakte wilt creëren. De Aster heeft veel ervaring met het uitbouwen van bestaande woningen en het vergunningsproces. Voor de aanvraag kunnen wij ook de bijbehorende tekeningen verzorgen. 

Onderhoud & restauratie

Lang en duurzaam genieten van jouw woning of kantoor. Onderhoud en restauratie maken hierin hét verschil. Of het nu op een gebouw met een rijk verleden, een oude boerderij, een kerk, kasteel of klooster is. Wij hebben de juiste kennis in huis voor ieder project. 

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden