Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Aanleg

Van papier naar werkelijkheid

Het papieren ontwerp wordt nu werkelijkheid. Het ontwerp wat wij, of een architect, hebben samengesteld wordt iedere dag meer zichtbaar. Benieuwd welke tuinen wij de afgelopen jaren hebben aangelegd? Spiek hieronder voor inspiratie en mogelijkheden. 

Verzorgde tuinaanleg

De aanleg gebeurt met kwalitatieve machines, vakkennis en de grootste zorg. Bij eventuele onvoorziene omstandigheden overleggen wij de mogelijke oplossingen altijd met jou als klant. Ons team vakmensen brengt op deze manier ieder tuinontwerp tot leven volgens planning.

Oplevering & advies

Bij de oplevering lopen wij samen met jou de hele tuin door. Tijdens dit moment geven wij ook advies hoe jij de tuin het beste verzorgt. Naast het zelf onderhouden, kunnen wij ook de tuin onderhouden. Onze hoveniers zorgen ervoor dat jouw tuin er elk seizoen verzorgt uitziet. Zo kan jij het hele jaar genieten van jouw nieuwe tuin. 

Meer informatie

Ben je opzoek naar een hovenier voor jouw tuin? Onze hoveniers helpen jou in iedere situatie. Van slechts een bepaald gedeelte van een bestaande tuin, tuinrenovatie van bestaande tuinen tot de aanleg van een hele nieuwe tuin. Voor meer informatie bel ons op (0174) 220058 of vul het formulier in

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden