Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Tuinonderhoud

Verzorgd, duurzaam en mooi

Goed onderhoud haalt het maximale uit jouw tuin. Tijdig snoeien, onkruid wieden, bemesten en het gazon maaien zorgt ervoor dat jouw tuin in topconditie blijft. Voor deze werkzaamheden is kennis en tijd nodig. Voornamelijk het laatste is vandaag de dag schaars en daarom helpen onze hoveniers jou graag.

Particulier tuinonderhoud

Genieten van de eerste zonnestralen in het voorjaar? Met een onderhoudscontract voor de tuin komt dat helemaal goed. Onze hoveniers zorgen ervoor dat jouw tuin er ieder seizoen prachtig uitziet. De vorm van het onderhoudscontract kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Een maand-, week- of urencontract, helemaal afhankelijk van de werkzaamheden die jij wilt uitbesteden. Wij komen graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek.

Zakelijk tuinonderhoud

Naast particulier onderhoud, onderhouden wij ook vele tuinen voor de zakelijke markt. Een voorbeeld van de sectoren waar wij het onderhoud voor uitvoeren:

  • Projectontwikkelaars
  • Vastgoedbeheerders
  • Woningbouwverenigingen
  • Scholen
  • VvE's

Staat jouw branche er niet tussen? Wij zijn ervan overtuigd dat iedere tuin door onze hoveniers extra kan floreren. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en offerte

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden