Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Ontwerpen

Verbind binnen met buiten

Grote kans dat jij de leukste ideeën hebt verzameld voor jouw nieuwe tuin. Wij als hovenier vertalen deze plannen naar een tuinontwerp dat perfect bij jou past. Tijdens de samenwerking kijken wij naast jouw ideeën ook naar je levensstijl, hoe je de ruimte wilt gebruiken, de tijd die je aan onderhoud kwijt wilt zijn en binnen welk budget het ontwerp moet passen. 

Samenwerking

Voordat we starten met een ontwerp komen wij altijd eerst bij jou langs. Dit is een vrijblijvend creatief gesprek waar jij jouw ideeën kunt delen. Wij adviseren en informeren jou over de indeling en de laatste trends. Uit dit gesprek volgt een eerste schets, het begin van een tuinontwerp dat jaren mee kan. 

Ontwerpen

De hoofdlijnen en ingevingen zijn samengekomen tot een eenvoudig concept ontwerp. Tijd om verder te denken over de verschillende materialen en kleuren. Als we samen de keuzes gemaakt hebben duiken we achter de tekentafel. Het tuinontwerp is klaar als we beide voor 100% achter het ontwerp staan!

Offerte & tuinaanleg

Na het tuinontwerp stellen wij de offerte op en spreken deze bij jou thuis door. Vanaf dit punt is jouw droomtuin heel dichtbij, enkel nog een aanvangsdatum voor de tuinaanleg kiezen. 

Meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem contact met ons op. 

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden