Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Tuinelementen

Populaire trends & all-time favorieten

Net als je huis is ook de tuin trendgevoelig. Wij houden de laatste trends nauwlettend in de gaten. De blijvers verwerken wij in onze ontwerpen. Zo heb je altijd een tuin waar je jaren mee vooruit kunt. Of je nu verliefd bent geworden op een pergola, vijver, keramische tegels of buitenkeuken. Ieder van deze elementen verwerken wij graag in een nieuw ontwerp of reeds bestaande tuin. 

Bestrating

De steen die jij kiest voor de bestrating heeft veel invloed op het uiterlijk van jouw tuin. Wij helpen jou graag bij het uitzoeken van de juiste materialen. Zo is niet iedere steen is geschikt voor een oprit. Afhankelijk van het doel van de bestrating helpen wij jou met advies op maat en aanleg. Onze hoveniers hebben jarenlange ervaring in straten, wat resulteert in een super strakke bestrating en goede fundering waar je jaren plezier van hebt.

Trends die wij nu veel zien zijn keramische tegels, betonlook, plantenborders en hét visgraatpatroon. De keuze is bij elkaar enorm en daarom helpen wij jou graag bij de keuze doormiddel van verschillende voorbeelden. 

Erfafscheiding

Net zoals de bestrating heeft de keuze van jouw erfafscheiding grote invloed op de sfeer van de tuin. Hier een greep uit de mogelijkheden:

  • Hardhouten schutting
  • Metalen panelen van aluminium of cortenstaal
  • Gaaspanelen met beplanting
  • Groene haag

Terras

De populairste plek in de tuin, het terras. De afgelopen jaren verbinden we binnen meer met buiten en wil iedereen het maximale uit de tuin halen. Door het overkappen van het terras, plaatsen van (sfeer)verlichting en terraswarmers kan je ook in de nazomer nog lang genieten van jouw tuin. Met een luxe buitenkeuken kun je zelfs in de winter barbecueën! Zonnedoeken bieden een welkome verkoeling en bescherming tegen uv-licht op een warme zomerdag. Er is volop keuze! Wij helpen jou graag met ideeën en advies voor het samenstellen van jouw droom terras. 

Tuinhuis

Een trend van de laatste jaren, het luxe tuinhuis. De Aster ontwerpt jouw tuinhuis compleet afgestemd op jouw wensen en passend bij het ontwerp van jouw tuin. Klassiek of modern, iedere stijl is mogelijk! Andere voordelen van een opmaat gemaakt tuinhuis zijn:

  • Eigen materiaalkeuze (hout, kunststof, metselwerk)
  • Aangesloten op GWE
  • Grote raampartijen
  • Vloerverwarming
  • Uniek ontwerp

Vijvers

Al jaren een geliefd onderdeel in vele tuinen. Een vijver zorgt voor extra leven en dynamiek in jouw tuin. Door de vele soorten, maten en stijlen is een vijver in ieder tuinontwerp te verwerken. De laatste jaren maken de strakke vijvers plaats voor natuurlijkere vijvers en zwemvijvers. Onze hoveniers hebben de voorkeur om gebruik te maken van vijverfolie voor de aanleg. Voordelen van vijverfolie zijn dat het in iedere vijvervorm gevormd kan worden en dat het een lange levensduur heeft.

Vind je een vijver net te veel, maar wil je wel genieten van de rust die water creëert? Er zijn vele soorten waterelementen die ook dit resultaat behalen, zoals borrelstenen, fonteinen en spuitelementen. 

Meer informatie

Nieuwsgierig hoe wij deze elementen in jouw tuin inpassen? Neem contact met ons op via (0174) 220058 of het invulformulier

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden