Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Over ons

Creatief specialisten in bouw- & hovenierswerken

Ons vakkundige team hoveniers en timmermannen brengt jouw droom tot leven. Ideeën en wensen vertalen wij naar een ontwerp op maat dat het levensgenot binnen en buiten maximaliseert.

'Betrokken en precies' zijn eigenschappen die ons hele team hoog in het vaandel heeft. Wij zijn tijdens het project en daarna altijd bereikbaar voor vragen en leveren enkel kwaliteit af. Het resultaat is langdurige relaties met onze klanten. Hier zijn wij meer dan trots op!

Dominic

Lesley

Robin

Richard

John

Manuela

Drijfveer De Aster

Met een gecombineerde passie voor groen en constructie realiseren wij de mooiste projecten waar onze klanten jarenlang plezier van hebben. Het aanbieden van een totaalpakket en onze nazorg zorgt keer op keer voor glimlachende klanten. En daar doen we het voor. Wij zijn dan ook trots op onze goede en langdurige relaties die wij hebben opgebouwd met onze klanten.

Komen altijd langs

Persoonlijk contact en een nauwe samenwerking met de klant vinden wij heel belangrijk. Om deze reden komen wij altijd voordat wij een offerte maken bij jou langs. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en jullie wensen inventariseren. 

Geschiedenis

In 2008 zijn Lesley en Dominic De Aster gestart. Eerst beide nog naast hun werk, maar vanaf 2010 fulltime samen. Want de combinatie van hun verschillende achtergronden bleek een succes! Lesley heeft een passie voor groen en een opleiding tot hovenier gevolgd. Dominic is tijdens de uitvoer graag bezig met de technische aspecten van het project. Niet gek ook, want hij heeft een opleiding bouwkunde afgerond. 

In 2014 verhuisde het bedrijf naar een groot bedrijfspand in Wateringen. Hier kon De Aster verder groeien en dat deed het. Vandaag de dag werken we dagelijks met vier vaste krachten en een grote ploeg onderaannemers en zzp'ers.

Partners

Samenwerken met betrouwbare partners waar je op kunt bouwen zorgt voor het allerbeste resultaat. Wij werken met een hecht team van aannemers en zzp'ers.

   

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Groene projecten

Bekijk voorbeelden
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden