Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Voor- en achtertuin Zoetermeer

Tuinrealisatie bij nieuwbouwwoning

Jaar: 2011
Plaats: Zoetermeer

Opdracht:
De bewoners van deze nieuwbouwwoning hebben De Aster gevraagd voor een kindvriendelijke tuin. De andere wensen waren natuurlijke erfafscheiding en jaren 30 invloeden. 

Weetjes over deze voor- en achtertuin

Natuurlijke erfafscheiding tuin

Om de opdrachtgever direct een beschut gevoel te geven hebben we gekozen voor hedera afscheidingspanelen. Deze panelen zijn bij plaatsing voor een groot gedeelte begroeid waardoor ze direct privacy verlenen. 

Pergola & blauweregen

Op het zonneterras is een pergola gebouwd om het terras tijdens de warme zomerdagen van schaduw te voorzien. De blauweregen groeit de komende jaren steeds verder, tot hij de pergola volledig bedekt. Een mooi en kleurrijk object wat een echte eye-catcher is in deze tuin. In de winter hebben de bewoners ook profijt van de blauweregen. Tijdens de donkere wintermaanden verliest hij zijn bladeren zodat er voldoende licht in de woonkamer schijnt. 

Tel: (0174) 220058

Vrijblijvende afspraak

Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden