Creatief specialist in bouw & hovenierswerken

Blog

Wij delen graag onze ervaringen en kennis met jou. Wij geven hier praktische tips, houden je op de hoogte van trends en ontwikkelingen en geven een kijkje in onze eigen keuken. 

De tuin winterklaar maken

Zodat je tuin weer straalt in de lente

De zomermaanden zijn weer voorbij, de herfst begint te komen en de winter staat voor de deur. Oktober en november zijn bij uitstek de maanden om de tuin voor te bereiden op de naderende winter. Om in het voorjaar weer net zo'n mooie tuin te hebben als in de zomer, geven wij je graag een aantal tips!

Blog lezen

Jouw tuin in goede conditie

Ook tijdens warme dagen

De afgelopen maanden hebben tuinen door heel Nederland te kampen gehad met hoge temperaturen en een droge periode. Hoe houd je je tuin in goede conditie met die weersomstandigheden? We geven je graag een paar tips! 

Blog lezen

Sponsoring ouderenzorgbussen

Florence weer 5 jaar vooruit

Wij hebben een sponsorbijdrage geleverd voor een ouderzorgbus in Wateringen. De zorgbussen zijn inmiddels beletterd en zorginstelling Florence kan met het nieuwe vervoer de komende 5 jaar weer vooruit!

Blog lezen

Voor een beter milieu

Verduurzaam je tuin in 2020

Terwijl 'verantwoord' voor 2019 één van de trends was, speelt het milieu nu de hoofdrol in de trends voor 2020. Wij bezochten de hoveniersavond om de trends te ontdekken.

Blog lezen
Creatief specialist in bouw & hovenierswerken
© copyright 2020 - Alle rechten voorbehouden